Programma

Drive thru (nog onder voorbehoud)

Geheel in stijl. Een rondje om de kerk. Op zaterdagmiddag 29 mei. Bij de achteringang kun je buiten het gastenboek tekenen. Als het slecht weer is kan dat onderdak, in de fietsenstalling. Daarna links om, waar je buiten onder een grote parasol of partytent even kunt zwaaien en verantwoord op anderhalve meter nog even van gedachten kunt wisselen.
Aanmelden voor dit programma-onderdeel is verplicht, tijdens de procedure geef je je voorkeurstijdslot op. Zo voorkomen we opstopping en houden we het veilig.

Bonte-zoom-avond

Een avond in de grote zaal van de Ichthuskerk. Met natuurlijk Nico en Heleen en naar het zich laat aanzien een beperkt aantal gasten die er live bij kunnen zijn. Vanaf 20.00 uur zijn de gebeurtenissen live te volgen via het kerkomroepkanaal van de Ichthuskerk.
Veiligheidshalve zullen alle bijdragen van te voren worden opgenomen. Afhankelijk van de mogelijkheden en de ruimte die de RIVM dan biedt kunnen misschien een aantal sketches, dansjes, liederen en muziekstukken toch nog live worden uitgevoerd. Tevens wordt gewerkt aan een optie om je bijdrage live, via een zoomverbinding, vanuit je huiskamer in de kerk te krijgen.
Ken jij of ben jij iemand die iets wil bijdragen? Laat het dan weten via het contactformulier.

Kerkdienst

Zondagochtend een bijzondere kerkdienst. Deze dienst is niet alleen door Nico voorbereid, maar een grote groep gemeenteleden heeft meegedacht. Het resultaat is voor iedereen zondagochtend 30 mei vanaf 10.00 uur te volgen via kerkomroep