Categorieën
vertrek

Bonte-Zoom-Avond

Programma bekend

Het programma voor deze avond is ondertussen bekend, maar blijft voorlopig voor iedereen nog een verrassing. Het aanmelden om nog iets bij te dragen in de vorm van een lied, een dans of een rap is gesloten. Natuurlijk kun je nog wel al je creativiteit uitleven op een pagina voor het zwaaiboek.

Ook via Zoom te volgen

Jammer genoeg kun je er niet live bij zijn. Naast online meekijken via kerkomroep kun je er nu ook via Zoom bij zijn. Aanmelden via de website van de PWZN. Dan krijg je een toegangscode waarmee je zaterdagavond vanaf 19.45 kunt inloggen.
Voor kerkomroep heb je geen toegangscode nodig.

Categorieën
vertrek

Bonte-Zoom-Avond

Ondertussen zij de nodige bijdragen toegezegd. Dat leverde meteen ook vragen op van technisch aard, daarom hier wat tips.

Beeldformaat

De BZA wordt uitgezonden via kerkomroep, op kerkomroep kan uitsluitend beeldmateriaal verwerkt worden in 4:3.
Van het veel gebruikte breedbeeld 16:9 zal er mogelijk links en recht iets wegvallen.
Een andere mogelijkheid is dat bij het uitzenden wel de volledige breedte gebruikt wordt, nadeel van deze optie is dat er boven en onder het beeld zwarte balken verschijnen. Bovendien wordt het beeld nog nog iets kleiner. Daarom het verzoek om indien mogelijk te fotograferen of te filmen in 4:3

Bestandsformaat

Bijvoorkeur in veelgebruikte formaten zoals .mp4, .jpg of .pptx.
Als je video, fotocollage of powerpoint klaar is kan die per mail of filetransfer naar de techniek. Als het bestand erg groot geworden is kan een linkje naar onedrive, icloud of dropbox natuurlijk ook.
USB-sticks kunnen in verband met risico op verspreiding van malware en virussen niet worden verwerkt.

Categorieën
vertrek

Houd deze site in de gaten

Tussen nu en 29 mei kan er nog veel gebeuren. Houd daarom deze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Het programma is opgezet rekeninghoudend met de maatregelen die door de RIVM worden gepubliceerd. Naar de stand van zaken op 30 april 2021.